ÅRSSKRIFT 2021 ER UDGIVET!

Den sidste torsdag i november blev, traditionen tro, vores Årsskrift udgivet.

Ny format, en spændende og flot udgivelse. Med masser af gode historier fra egnen. Redaktøren Claus Olsen præsenterede den. Stort arbejde fra redaktionsgruppen der ved siden af Claus Olsen tæller: Kathe Torp, Per Skov Olsen og Adam Wagner.

De inviterede til udgivelsen, bestyrelsen og frivillige fra både Arkivet og Forening plus dem der skrev de artikler i Årsskriftet mødtes i Vålse Gamle Skole til kaffe og kage og en hyggeligt stund mens man kunne kigge på resultatet af årets arbejde.

Årsskriftet kan købes på Lokalhistorisk Arkiv, Jernbanegade 13 i Nørre Alslev og i Grønlunds Kiosk,  Nørre Alslev.
Årsskriftet bliver til vores medlemmer omdelt eller sendt med Post Nord eller som pakkebrev via DAO.
God fornøjelse med årsskriftet.