Årsmøde og Generalforsamling 2022

Arkivets årsmøde og Foreningens generalforsamling blev holdt mandag den 31. januar i Torkilstrup Forsamlingshus.

Et flot fremmøde med 55 deltagere. LC Helenerne stod for et lækkert kaffe/kage bord. Mange tak til Helenerne for indsatsen, og tak til Torkilstrup Forsamlingshus for husly, det er et smukt og hyggeligt sted at opholde sig i.

Tak til Britt og Ib Album for foredraget om flyhistorie under 2. Verdenskrig med udgangspunkt i 9. April 1944. Ib Walbum husker  nogle af flyene, og fremviste billeder af de forskellige fly og soldater, hvor mange mistede livet i indsatsen for at vi i dag har vores frihed.

Tak til alle for opbakning igennem året og vi ser frem til at mødes igen til vores arrangementer og på Arkivet.
Tak til sponsorer igennem året og til Guldborgsund kommune herunder Kulturelt samråd for et godt samarbejde.

LÆS BERETNINGER, VISIONER mm. HER

Med venlig hilsen
Else Marie Andersen og Kathe Torp Jensen